www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förkylning of doom

Alltså jag var så j ä v l a dålig förra veckan, helt sinnessjukt. Det var längesen jag var riktigt sjuk, för någon vecka sedan hade jag feber och blev hemma. Förra veckan hade jag inte feber vad jag vet men jag var riktigt dålig, trots det kämpade jag mig igenom veckan och jobbade ändå. Hade kort vecka och man förlorar pengar på att vara sjuk hela tiden, däremot så jobbade jag hemifrån i onsdags förra veckan för att palla med hela veckan. Det gick bra och jag fick en hel del gjort så, sen hade jag beredskapsledigt på fredagen så jag fick lite längre helg. Behövdes, jag sov bort hela helgen och inte så konstigt när jag prompt jobbar även om kroppen skriker LÄGG AV.
 
Det blev ingen träning förra veckan förutom ett mesigt ryggpass. Körde inte på som vanligt för jag kände redan på förmiddagen att det var något som inte var 100. Kom hem och la mig i sängen, där låg jag resten av kvällen med typ 3 lager kläder på mig för att jag frös och mådde piss. Jag tror det beror på att jag var så trött och det var -11 utomhus när jag gick från jobbet. Igår orkade jag mig ut på en 3KM power walk, trodde jag skulle avlida men det var skönt och idag mådde jag helt OK när jag vaknade och det kändes tillräckligt bra för att träna. Körde lättare vikter men det var skönt att vara tillbaka på gymmet.
 
 
Jag får verkligen sådan ångest av att inte kunna träna. Jag mår på riktigt dåligt och har varit deppig hela förra veckan pågrund av det. Jag vet hur svårt det är att hålla rutinerna när det är så lätt att komma bort från dom, been there done that. När jag måttade i fredags visade det plus både på buk och midja, det gjorde mig så himla ledsen även om jag vet vad det beror på. Det känns liksom som att jag går upp 10KG på en vecka om jag inte tränar. Det händer att jag tröstäter, men inte lika ofta längre tack och lov, jag försöker hejda mig och har jag en riktigt dålig dag där jag vet att jag kommer köpa massa skit i affären så får sambon handla så jag inte behöver utsätta mig för det. Jag vet ju att jag måste någon gång, men just nu är det här lösningen och den funkar.
 
Jag tänkte ändå idag när jag var på gymmet att jag måste ställa mig på vågen, jag behöver ha siffran för att veta vart jag är och hur jag ska ta mig vidare. Trodde helt klart på plus men den visade -1.4KG! Chockad men glad för det var verkligen det här jag behövde. Nu kör vi vidare och i veckan väntar benpass samt biceps/triceps, däremot ska jag inte löpträna på torsdag, någon måtta får det ju vara.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!