www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vinterpromenad & omotivation

Äntligen tillbaka på banan efter en riktigt elak förkylning och omotivation deluxe! Jag har fortfarande inte riktigt motivation till att blogga, jag försöker men det har känts som jag inte orkat eller haft något att berätta. Jag vill ju skriva av mig men det har varit så mycket med kost och träning samt att jag jobbade trots värsta förkylningen så kroppen stängde mer eller mindre av. Det börjar dock ljusna ute nu så det är ljust när man åker till jobbet numera och man hinner typ få lite ljus när man går hem från kontoret. Det kanske gör att man blir mer positiv till att skriva här?
 
Första träningspasset för veckan var igår och det kändes som jag kunde ta lite lite mer i vikt än förra veckan. I måndags hann jag inte träna då jag var på möte hos en underleverantör efter lunch fram till eftermiddagen. Igår blev det rygg/axelpass efter jobbet och idag tränade jag discomusklerna! Dvs biceps/triceps och så även lite bröstmuskler också. Imorgon tänkte jag följa med på löpargruppen på lunchen, ska ta det lugnt eftersom jag inte sprungit på 2 eller 3 veckor nu pågrund av förkylningen. Måste dock komma igång känner jag för konditionen har ju blivit katastrof nu när jag inte springer, haha.
 
I fredags var det dags att ta mått också och det var minus denna veckan också! Snittar på -1cm i veckan just nu och det känns väldigt bra även om jag hade önskat att det var mer. Huvudsaken är att det är minus och jag tycker ändå det känns på kroppen att den blir mindre. På vågen har jag nått mitt första delmål, så nu är en tredjedel av vad jag vill gå ner innan Kreta uppnådd. Ser ljust ut och jag hoppas verkligen att jag lyckas nu när vi slutat med att köpa hem läsk, snask eller annat onyttigt. Jag har börjat käka grönsaksstavar istället som snacks på helgerna för att ändå få ha något att tugga på. So far fungerar det riktigt bra, jag tar veckobonusen till dipp just nu vilket jag tycker känns helt OK. Just nu blir det mycket gurka och morötter, men man kanske kan testa annat att dippa också?
 
 
I helgen sken solen så då passade jag självklart på att ta en power walk! Solen värmde ansiktet och fåglarna kvittrade så det kändes nästan som vår trots att det var vitt och fint ute. Snön får gärna stanna lite till, det blir ljusare ute vilket gör att man inte känner sig så himla nere hela tiden. Gick min vanliga runda om än lite saktare än vanligt men var ute i 1h ungefär och det var så himla skönt! Vi hade nämligen tvättid halva lördagen så det var skönt att slippa den för en stund och få komma ut. Skulle städat men jag hade ingen ork till det, däremot är det helgens projekt samt att rensa förrådet och organiser om det då flera kartonger är halvfulla och blivit mosade. Det går dessutom inte gå där inne och känns väldigt trångt, hoppas kunna få lite mer space om vi rensar ut lite.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!