www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Omotiverad & sjukstuga

Varit väldigt omotiverad till att blogga, men nu kanske det vänder? Jag som skulle bli bättre på att blogga om allt som händer i livet. Nåväl man har väl sina ups and downs I think. Jag hade en sådär kul vecka förra veckan, var hemma torsag och fredag på grund av feber och värk i hela kroppen. Vilat och tagit paus från livet under hela helgen vilket nog bara var bra för mig. Kände mig äckligt trött imorse men frisk nog att jobba så det var bara att masa sig ur sängen och åka till jobbet.

 
Denna helgen verse förra helgen, blir nästan deprimerad haha. Var så himla fint med all snö och minusgraderna som gjorde att det knarrade mysigt under fötterna. I helgen var det blött, halt och lerigt men det var iaf sol och man fick lite vårkänslor. Tycker dock snön kunde stannat februari ut.
 
Inne på fjärde veckan nu med viktväktarna också. Var sjukt slarvig i början med att räkna SP och verkligen registrera allt som jag äter. Nu är det bättre och hittills har jag minskat med 3cm runt midja och mage samt gått ner 3,5KG. Känns väldigt kul att det syns både på måtten och på vågen, jag försöker dock fokusera mer på måtten eftersom det inte kommer rasa lika mycket på vikten då jag tränar väldigt mycket styrketräning. Men det är givetvis väldigt roligt att jag gått ner i vikt också, det ger en väldigt mycket energi till att fortsätta. Maten fungerar också, vi storhandlade i fredags och har nu mat så det räcker några veckor framöver. Planerade en 2 veckors meny som vi nu ska äta efter, ikväll ska jag laga egen gulasch soppa är planen!
 
Gjorde ett rygg & axelpass på gymmet idag. Tog det lugnt med vikterna och gick inte ut för hårt nu efter att varit sjuk etc. Kändes dock bra i kroppen och ser fram emot en ny träningsvecka och hoppas jag kan löpträna på torsdag med kollegorna. Gjort ännu en träningslista också så jag kan växla lite mellan olika, när man tränar så här mycket tröttnar man på listor typ direkt.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!