www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rutiner & Bullet Journal

Den här veckan började jag med nya rutiner för att kunna somna på kvällarna. Jag har haft sådana problem med att kunna somna på kvällarna en längre tid. Det grundar sig i att jag sitter och spelar fram tills jag verkligen måste lägga mig. Detta gör ju att hjärnan är på högvarv och när jag sen ligger i sängen så kan jag ju inte somna överhuvudtaget, så nu har jag inlett en ny rutin! Jag ska senast klockan 22 stängt av skärmarna och gått ifrån datorn, helst ska jag ligga i sängen vid den här tiden men jag måste börja någonstans. Gör mig iordning och plockar fram allt så jag inte behöver stressa runt på morgonen, packa väskan etc. kvällen innan. Sen lägger jag mig och läser bok i 25-30min. Hoppas det ger resultat i att jag kommer kunna somna lättare på kvällarna i veckorna så jag inte sitter som en zombie på jobbet. Igår försov jag mig givetvis, men idag kom jag upp och var utanför dörren vid fem över sju vilket är bra. Jag brukar vara utanför dörren strax efter halv åtta annars eftersom jag inte kommit upp förrän klockan 7. Nu tvingar jag mig själv att gå upp absolut senast halv sju på morgonen men hoppas jag kommer kunna gå upp tjugo över sex när klockan faktiskt ringer. Det värsta är att snooza och det är något jag måste sluta med också. Vi får se i slutet på månaden om det här fungerar!
 
 
I helgen satte jag mig ner och gjorde en Bullet Journal efter att ha jag såg en kompis som la upp bilder på att hon hade gjort en. Jag har försökt med alla olika slags kallendrar och det har verkligen inte fungerar för mig, så jag tänkte wth jag ska prova det här. Jag tycker ju om att rita och sånt, så varför inte göra en BJ. Sagt och gjort jag har nu min egna och so far kan jag bara säga att det funkar riktigt bra. Nu har jag dock inte använt den mer än några dagar. Jag har fokuserat mycket på träningen, att checka av den etc. Sedan valde jag att ha månadens mål också för att försöka peppa mig själv att ta tag i saker. Målet är att försöka nå dom, men gör jag inte det tar jag med dom till nästa månad. Kan verkligen tipsa om bullet journal, jag kör just nu månads översikt och sen veckosummerar jag varje vecka. Vi får se om det funkar för mig eller om jag ska ändra om lite, vilket också gör det så himla kul med BJ. Jag kan ändra mitt i och den kan se ut hur som helst, vilket är ett stort plus eftersom jag är en sån person som gärna hakar på flera trender samtidigt.
 
En annan sak som kom denna veckan var mina nya handskar och böckerna jag beställde! Mina handskar jag haft på gymmet greppade inte längre, jag har inte slängt dom för de är för sköna haha. Men nu har jag ett par nya och denna gången provade jag annat märke. So far tycker jag om dom, de är lite vadderade och det tycker jag om. Sitter bra också för den delen, vi får se hur länge jag inte kan med att slänga dom gamla haha. Sen så kom mina böcker igår också, jag ska lära mig japanska och igår kunde jag hämta ut läroböckerna som jag beställde! Så nu ska jag fixa ett schema i min BJ för vilka dagar jag ska plugga japanska hemma.
 
DAGENS BÄSTA: Vågen visade -1,5KG på gymmet! Jag väger mig egentligen inte längre pågrund av att jag bygger så mycket muskler, men för skoj skull så ställde jag mig på vågen idag. Trodde inte den skulle visa minus alls men jodå! Jag kommer dock fortsätta mäta mig på fredagar för det kommer gå upp och ner med vikten iom att jag styrketränar. Det gjorde min dag betydligt bättre \(OoO)/
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!