おはよう
Då var det måndag igen och jag kom knappt ur sängen imorse.
 
I två veckor nu ska jag jobba mer med mail-tjänsterna på jobbet eftersom kollegan är på semester. Redan stressad, haha, men det ska nog gå bra och det finns andra kollegor som jag kan fråga om det är något som jag inte förstår eller kan lösa. Det positiva är ju att jag kommer få mer kunskaper och det är ju bra!
 
I helgen fick vi hem möbler från IKEA, så vi ägnade förmiddagen på lördagen med att skruva sängbord och skohylla. Vi hade ven beställt ett par mattor så de lade jag ut på golvet, det är så förbannat kallt hemma! Blev perfekt och är sjukt nöjd över vilka jag valde. Igår skruvade vi ihop resten, bokhyllor och en byrå, nu känns det äntligen lite hemtrevligt ut! Nu kan jag börja rensa ut förrådet och tömma typ 12 flyttkartonger som tar upp plats där inne. Så på fredag lade jag in semester så jag kan rensa ut förrådet och göra iordning så att böcker och brädspel kommer upp i hyllorna. Utöver det så satt jag och spelade World of Warcraft, kollade på anime och tog det lugnt.
 
 Bild från Kawaii's Blogg

Men till något helt annat, så började jag prenumerera på en box igår! Den första kommer nu i december och boxen kommer från Kawaii Box. Jag har letat efter en box att prenumerera på ett tag och hade egentligen tänkt Puscheen boxen efftersom jag är helt såld på denne lille gråe katt. Men sen så hittade jag den här sidan där man får lite allt möjligt i varje box och tänkte att det kanske är lite roligare att få lite mer variation i boxarna.
 
Som de flesta boxarna så är det olika teman för varje box och månad. Boxen innehåller pluschies (små godsedjur), pennor, stickers, japanskt godis eller något annat sött. Ska bli kul och se vad som kommer i december boxen, jag blir som ett barn på julafton när det kommer till sådana här grejer! Man kan inte bli för gammal för sådant här eller hur?!
 
- Alexandra -