Igår när jag kom hem så satte jag mig och påbörjade en Bullet Journal. Jag har försökt en gång innan, men det gick sådär. Tänkte att jag skulle försöka igen för det är lite roligare än att ha en vanlig kalender och jag gillar ju att teckna och texta, dessutom kan det få mig att komma ifrån datorskärmen lite också.

Jag hade tänkt jag skulle börja med januari 2019, men sen ville jag ändå komma igång med den så jag börjar helt enkelt i december. Så igår gjorde jag två blad, först "det här är min bullet journal" med mitt namn och lite små detaljer. Jag gjorde en ganska kladdig första sida först, men ångrade mig givetvis och gjorde sedan en mycket enklare haha. Det är samma visa varje gång.

 
Till december har jag försökt hitta lite inspiration, såg en person som hade gjort en julkula med stjärnor i för december månad. Jag tyckte det var en väldigt bra idé och tänkte att jag kan köra på samma grej, däremot hade hen både paket/rosetter/granar/polkagrisar och jag tyckte det vart lite för mycket så jag kör på något lite mindre. Man känner sig ju ganska dålig på att måla om man jämnför sig med de klippen jag sett, haha, men övning ger färdighet? Mja kanske inte men det är ganska så avkopplande att sitta med när man kommer hem efter jobbet.

Jag har även gjort en hälso-tracker där jag varje dag ska fylla i hur mycet vatten jag dricker, hur mycket jag sover, hur många steg jag går samt träning. Sen är planen att på nästa sida fortsätta lite i häslospåret och göra en tracker över hur jag känner mig varje dag, dvs som jag är glad ledsen eller arg etc. Jag hittade någn som hade gjort paket, någon hjärta och sen tänkte jag pepparkaksgubbe men jag vet inte riktigt. En idé skulle ju givetvis vara en julgran men det känns så förväntat.
 
Har du också en Bullet Journal?
 
- Alexandra -