こんにちは!

När jag skapade den här bloggen sa jag till mig själv att inte bara skriva inlägg för att skriva ett. Nu har det gått nån vecka sen jag uppdaterade, men det är så det är.
I helgen var det julmarknads premiär! Vi åkte till Zetas trädgård i lördags förmiddag som ligger ute vid kungens kurva, bussen hemma vid oss gick det så behövde inte krångla med massa byten. Jag gick inte på en enda julmarknad förra året så jag bestämde mig för att det här året ska jag gå på en varje helg fram till julafton.
 
Det var inte stor julmarknad, men de är de mysigaste tycker jag. Spelades julmusik, såldes glögg och lussekatter och var så himla mysigt. Jag var helt lyrisk, älskar julen och julmarknader. Vi hittade lite mat som vi ska ha med oss ner till Småland över jul, sen köpte vi även en krans till dörren och en enbuske som jag ställt på bordet i köket. Vi var där i lite mer än en timme innan vi åkte hemåt, sambon frös om fötterna men när vi väl stod vid bussen så kom ju solen och värmde. Det var iaf en mysig förmiddag på tu man hand med min fästman, jag vart på jättebra humör och nu ser jag fram emot Hovstallets julmarknad i helgen som kommer (om vi kommer in). Nästa helg ska vi ta oss till Skansen, jag har ALDRIG varit på skansen och ändå bott i Stockholm sen 2013 haha. Det ska bli mysigt!
Förra veckan var det mycket stress, vilket gjorde mig lätt irriterad och jättetrött. Så jag gjorde faktiskt klart januari månad i min Bullet Journal. Det har verkligen varit terapi när jag haft lite för mycket på en och samma gång. Jag körde på snö och stjärnor som tema genom hela månaden förutom på min "mood-tracker" där det blev kaktusar. Kanske inte relevant för januari, men jag hittade en annan när jag googlade runt som hade gjort kaktusar och tyckte det var så himla gulligt att jag också ville ha det. Det är det som är roligt med Bullet journal, du kan göra den precis som du vill och behöver inte gå efter något specifikt tema eller så. Jag är redan sugen på att göra februari, får se om jag börjar med den månaden också redan nu!
 
- Alexandra -
#1 - - Maria Pettersson:

Jag har blivit lite likadan, jag vill ha något vettigt att skriva om. Nu har jag ju en del med tanke på bebiskulan och kommer förmodligen ha det en lååång tid framöver :) sen är det kul att läsa massa andra bloggar för att få inspiration!

Svar: Åh så mysigt! Ja men eller hur, jag läser mycket bloggar för att få inspiration också. Kanske blir mer inlägg när nya året infaller, vem vet ^^ Jag har inte så mycket att dela med mig av just nu, hoppas det ändrar sig efter all julstress xD
alexandrasvarld.se