こんにちは!

Nu är min Bullet journal redo för december! Jag gjorde klart december månad i helgen och är faktiskt ganska nöjd med hur resultatet blev. Det fanns otroligt mycket inspiration på nätet och jag måste säga att min "mood-tracker" blev riktigt bra. Jag tänkte först att en gran skulle vara för uppenbart att ha, men så kollade jag runt på internet och hittade en som hade gjort en gran. Hen hade dock inte fyllt i granen med olika nyanser (som jag tänkte) med grönt, utan istället skulle man fylla i kulorna med olika färger beroende på humör. Blev helt såld på den här idén och det blev bättre än jag hade förväntat mig nu när jag ser resultatet.
 
 
När det kommer till översikten så valde jag att köra en månadsöversikt istället för att ha vecko-översikt som jag hade tänkt från första början. Insåg ganska snabbt att det skulle ta upp betydligt fler sidor (finns ju så det räcker men ändå) och tyckte det kändes onödigt. Hittade flera som hade gjort just månadsöversikt och tyckte det var en väldigt bra idé så jag hakade å det. Blev väldigt nöjd med resultatet, jag kanske inte får plats med en roman i rutorna men kan också känna att det är rätt så skönt att det inte får plats så mycket. Jag gjorde en "notes" på sidan av översikten istället för att skriva in exempelvis födelsedagar eller andra lite "större" grejer som resor etc. Körde vidare på stjärnor på denna sidan också samt lite julkulor och några paket.
 
Sista sidan i december så har jag gjort en "Kawaii Box" sida eftersom jag från och med december kommer få en box varje månad från Kawaii. Jag tyckte det skulle vara lite kul och recensera varje box med vad jag gillade mest eller mindre. Får som om det är ett fortsatt upplägg men jag tror det kan vara en kul grej.
 
Ser redan fram emot att börja fixa januari, haha. Tror jag kommer fortsätta på vinterspåret men köra mer på snöflingor och stjärnor för den månaden också. Jag har lite idéer men googlar fortfarande ganska mycket för att få lite inspiration och sparar flikar på det som tilltalar mest. Allt det här pysslet har fått mig varva ner och stressa mindre, otroligt skönt.
 
- Alexandra -