こんにちは !
 
Alltid svårt och veta hur man ska starta en blogg...
 
Kul att just du kikade in här! Jag har alltid haft svårt för att veta hur jag ska starta ett första inlägg även om jag bloggat till coh från sedan 2013. Men vi försöker :) En presentation kanske?!
 
30 år gammal och jobbar som nätverkstekniker i Stockholm, jobbar mest med access-lagret och WiFi. Jag är en såkallad "gamer", spelar mest World of Warcraft, men tycker väldigt mycket om "point & click" spel i genren äventyr/skräck. Naturmänniska (svårt att tro kanske haha), tycker om KPOP/JPOP, anime och att virka.
 
Utöver spelintresset på fritiden så försöker jag lära mig japanska & koreanska. Umgås gärna med familj/vänner, de bor däremot på tok för långt bort för att ses ofta!
 
Varför startar jag denna blogg? Eller snarare varför gör jag en ny... Jag har sedan en tid tillbaka insett att man inte behöver outa hela sitt liv i sociala medier. Jag tycker dock om att skriva och dela med mig av saker jag har intresse för, men vill helt enkelt skriva ner det lite. Det fick alltså bli så här helt enkelt.
 
Trevlig läsning!