www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Besök och mässa i Nacka

Helgerna bara rusar förbi och det känns som man inte hinner med allt man verkligen skulle behöva. Men nu är det måndag igen och ny vecka som står för dörren. Den här veckan blir ganska intensiv för min del, jag har föreläsningar och sen eventuellt ett event på torsdag med jobbet. Sen på fredag åker vi ner till Jönköping över helgen och ska vandra med våra kompisar. Jag har dessutom planer på att komma igång med yoga denna veckan också, hur jag ska nu hinna med det får vi helt enkelt se.
 
Efter jobbet i fredags så åkte jag hem och pluggade lite ryska, flexade ut vid 15 tiden så jag skulle hinna plugga lite. Runt 22 tiden nånstans kom våra kompisar upp från Jönköping, vi satt och drack lite öl och snackade massa skit innan vi gick och lade oss nån gång efter 01.
 
 
I helgen så var vi på Öl & Whiskey mässan ute i Nacka. Jag har varit på mässan en gång innan och tycker verkligen det är en mysig och bra mässa (även för mig som inte dricker öl). Vi kom dit vid öppning för att slippa det mesta av folket. Jag drack inte en enda cider under mässan, jag hittade istället väldigt många öler som jag tyckte om! Är förvånad faktiskt, från att inte alls gilla öl till att hitta säkert nästan 10st som jag kan tänka mig köpa från systemet framöver. Jag fastnade för syrliga öler (inte förvånande egentligen med tanke på att jag druckit mycket cider), skrev ner nästan alla i telefonen och hoppas kunna köpa hem några framöver.
 
Efter att vi hade varit på mässan så åkte vi till Low & Slow och käkade middag tillsammans. Så jäkla gott och jag rullade ut därifrån. Efter middagen åkte vi hem och satte oss och spelade brädspel & pratade lite innan vi gav upp för dagen och gick och la oss. Så himla mysig helg och så tacksam för att vi har de vänner vi har <3
 
I söndags vart det inte mycket gjort, efter att våra kompisar hade åkt hem så tog jag tag i tvätten och gick ner till tvättstugan. Sen vart det en lugn kväll hemma framför datorn & tända ljus i hela lägenheten!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!