www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobba, plugga & intressen

De två senaste veckorna har gått så himla långsamt, men den här veckan har gått av bara farten! Vet inte om det har med att jag varit så himla trött i två veckor och haft det kämpigt med ryskan.
 
Igår var det dags igen för tal & skrift och det gick mycket bättre än det gjort hittills. Jag blir så nervös när jag ska prata inför hela gruppen, men det är ju för att vi ska lära oss uttala orden rätt. Igår fick vi berätta vart vi bodde, stad & land, vi hade en diktamen där vi fick gå fram till tavlan och skriva ordet och sen fick gruppen säga om det var rätt eller fel. Jag skulle skriva vodka xD  Jag blir skit stressad varje gång vi har diktamen, men det är faktiskt en sjukt bra form för att lära sig höra och skriva rätt. Sen så har vi haft i läxa att berätta vad som finns på bilder, samt att vi ska berätta om oss själva också så jag bad min lärare rätta det jag skrivit än så länge, hade två ord jag inte riktigt fick till böjningen på men annars tyckte hon det såg riktigt bra ut! BOOST! alltså jag har kämpat så jävla mycket denna veckan för att ta igen saker så det var verkligen så skönt att få bra feedback. Nu ska jag bara försöka gå in grammatiken, helvetet själv.
 
 
Håller på att jobba med att planera om ett hus där vi ska byta ut hårdvara till en nyare modell. Suttit med elberälningar och fått planera om alla korridorerna som är i det huset. Jag har på senare tid blivit frälst i hur bra excel fungerar för sådana här planeringar. Jag kan inte hjälpa det heller men jag tycker att planeringar blir så mycket roligare att göra om man slänger in lite färg också! Så jag har nog jobbets mest färggladaste excel-fil haha!
 
I eftermiddag tänkte jag flexa ut lite tidigare också för att hinna hem och städa upp lite innan våra kompisar kommer. Jag behöver dessutom plugga ryska eftersom det lär inte bli så mycket tid över i helgen för det så blir ett ärende på vägen hem och sen direkt hem och sätta sig med ryskan ett par timmar tills sambon kommer hem. Jag satt både i tisdags och i onsdags och pluggade ett par timmar, det är sjukt svårt att motivera sig när man så gärna vill hinna med sina andra intressen. Dessutom så har vår lärare öppnat upp veckans fredagsprov så det ska göras också innan våra kompisar kommer.
 
Hoppas du får en trevlig helg & att du också ska hitta på något roligt!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!