www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lång dag på jobbet

Det blev en lång dag för min del på jobbet idag. Jag skulle uppgradera ett system med en kollega och vi hade bokat in 2h tillsammans, vi visste ju dock inte att backupen vi gjorde skulle ta 3 timmar att göra. Man lär sig något nytt varje dag! Tror jag kom ifrån jobbet runt halv sex eller något sådan, vi får helt enkelt flytta på uppgraderingen för vi hade inte räknat med den tiden för en backup haha. Inte alls tidsoptimister eller så, nejdå! Tror jag kom hem någonstans efter 19 tiden och då slängde jag i mig middag.
 
 
Efter att ha suttit och slappat en stund, kollat runt lite på nätet så satte jag mig och pluggade ryska. I måndags lyckades jag plugga ikapp det jag legat efter med och nu gjorde jag precis klart min hemläxa som vi fick tills imorgon. Jag har även repeterat lite också. Det tar mycket tid och jag har insett att jag lagt för lite tid på det här så jag måste lägga in en extra växel nu och sitta ner mer med ryskan. Jag har dessutom en hemtenta jag behöver få klart nästa vecka så jag inte sitter där med den dagen innan den ska in. Det slutar ALDRIG bra och man åker på restuppgifter etc.
 
I helgen åker vi ner till Jönköping också, vi ska gå Bankeryds leden med 4 kompisar så jag kan passa på att plugga på bussen ner. Alla böckerna får åka med och sen har jag även fredagsprov denna veckan också som ska göras. Behöver plugga massa grammatik, den har jag verkligen inte fokuserat på och det är inte alls bra för det är typ det enda vi pratar om i den här delen av kursen. Jag måste skärpa mig, sökte för nån vecka sen till nästa steg av ryskan och hoppas ju såklart att jag får fortsätta. Shiet alltså, hade inte räknat med att det skulle ta så här mycket tid som det gör men jag hoppas jag kommer ikapp allt nu när jag lägger in en extra växel.
 
Imorgon har jag lite sovmorgon, jag ska vara på en konferens hela dagen med två andra kollegor mitt inne i Stockholm. Hoppas det blir en intressant dag, det var väldigt många punkter som lockade och jag hade inte en tanke på att gå på det här eventet förrän en polare påminde oss när han lånade lite grejer av oss häromdagen. Tror det bli en väldigt intressant dag och så får man se om man träffar någon mer man känner :)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!