www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Netnood Meting & fredag

Då var det fredag igen och det är snart dags att ta helg. Jag och sambon ska sätta oss på en buss ner till Jönköping direkt efter jobben. 4h att döda men jag kommer plugga ryska hela vägen ner så tiden kommer förhoppningsvis gå fort. Jag har dessutom fredagsprov idag som jag måste göra och sen ska jag ta ikapp det jag missade i måndags och göra klart det som ska vara klart på måndag nästa vecka. Jag är iaf ikapp den praktiska delen nu och fan va skönt det känns, en sak mindre som stressar mig.
 
Igår var jag tillsammans med två andra kollegor på Netnod Meeting som höll till i Stockholm. Flera intressanta föredrag som hölls bland annat DNSsec, Wifi 5G, Open BSD och säkerhetsgrejer. Jag tyckte mer eller mindre alla var intressanta, missade dock sista för jag var tvungen att dra iväg till ryska lektionen. Träffade flera som jag känner också, kul att få prata både jobb och privat med dom. Vissa var det ett tag sen man såg så det var roligt!
 
 
Sen hade jag som sagt ryska och nu måste jag få skryta lite för jag fick så mycket beröm igår! Allt slit med att komma ikapp har verkligen gett resultat. Fick beröm för mina översättningar, sen måste jag öva mer på prata dock för jag är fortfarande blyg. Jag tycker det där är svårt för att det känns så väl att alla stirrar på en och man vill inte säga fel även om lärarinnan jag har säger att det inte gör något om vi säger fel, vi lär oss inte annars. Men igår gick det väldigt bra och vi har fått större uppgifter att gör nu, till nästa vecka ska vi berätta om vår familj där vi minst ska ha 10 meningar. Jag har redan lite meningar klara som jag skrivit i annat syfte så jag tänkte jag kunde ta dom bland annat. Nu ska jag bara komma ikapp med grammatik delen också, den är värst och där ligger jag efter hur mycket som helst känns det som!
 
 
 
I helgen ska vi knata Bankeryds leden tillsammans med några kompisar. Det ska bli väldigt mysigt och enligt vädergudarna ska det bli bra väder dessutom! Sammanlagt är den isch 2.5 mil lång i blandad terräng, vi ska ha med oss lite fika och lucnh också längs vägen. Jag är så himla pepp på det här för jag älskar ju att vara ute i naturen och gå långpromenader i skogen (en gång scout, alltid scout). Vi får se hur lång tid det tar imorgon, jag ska försöka ta lite bilder med telefonen om jag inte glömmer bort det. Promenadskorna, fjällräven brallorna, ryggan och sånt är nerpackat! Vi blev 7st istället för 4 till slut xD men bara roligt med flera!
 
Bankeryds leden, vi kommer gå mot Ekeryd för jag vill slippa Labbarpsbacken för en gång skull xD
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!