www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oktober och saker planerade

Oktober är redan här och den här månaden har vi en del planerat vilket är kul. Vi har försökt att inte boka in allt för mycket i höst, mest för att spara pengar men också för att det var en väldigt hetsk vår samt sommar för vår del med mycket resor och annat (även om det såklart var värt det) så har det varit skönt att inte planera så mycket nu i höst. Vi behöver lägga tid på att vara hemma också, komma iordning och köpa möbler och lite sånt till lägenheten.
 
Nu till helgen kommer ett par kompisar upp från Jönköping. Vi ska gå på öl & whiskey mässan på lördag tillsammans och därefter ska vi äta middag ute på ett av sambons favoritställe. Därefter blir det antagligen att dricka lite öl någonstans, eller så åker vi hemåt och spelar brädspel. Vi har inte planerat mer än middagen och mässan och det är faktiskt skönt att inte ha hela helgen planerad. Det ska iaf bli väldigt roligt att få besök, två av dom som kommer förbi har inte varit hos oss innan. Vi har förvisso stans kalaste lägenhet haha, känns det som så inte så mycket att visa upp ;) men alltid kul och få hem kompisar ändå.
 
 
Helgen efter ska vi åka ner till Jönköping och gå Bankerydsleden med två kompisar! Jag hoppas på bra väder, även om det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder. Leden är omkring 2,5mil och planen är att hinna gå hela på lördagen. Skulle det verkligen bli pissväder mitt under promenaden får vi väl ringa mina föräldrar och be dom rädda oss. Så jag hoppas kunna bocka i rutan efter lördagen nästa helg, vi ska ha lite picknick och bara njuta av att vara ute en hel dag. Den helgen sover vi hos våra kompisar och inte hos mina föräldrar, så vi hinner umgås lite mer med varandra plus att de precis flyttat så vi vill ju se hur dom bor!
 
Jag har kikat på flera leder som jag vill gå, men får se om vi hinner med en till under hösten. Jag har aldrig varit ute på Dumme mosse t.ex. så dit vill jag också. Hoppas kunna klämma in lite mer leder i vår när det börjar bli ljusare ute också, en led jag verkligen vill gå är John Bauerleden. Vi får se vad vi hinner med, jag får väl göra en lista på intressanta leder och sen får vi se om jag får med mig någon att gå med xD
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!