www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Biomys & studera

 
Kvalitetstid med hjärtat ikväll <3
 
Ikväll ska jag och sambon ha kvalitetstid tillsammans och gå på bio efter jobben. Vi ska gå och se Nausicaä, japansk film från studio Ghibli (mina favoriter). SF har under hösten och även efter nyår visningar av filmer från Ghibli på sina biografer, i sthlm, så vi ska försöka gå på dom alla även om vi sett dom hemma. Det här är en av mina favoriter från Ghibli så det kommer bli en mysig kväll!
 
Om ni har möjlighet att se någon av filmerna så gör det!
Studio Ghibli är grymma!
 
Förra veckan var kämpig, det var riktiga första veckan med ryskan och jag hade det lite kämpigt att hinna med allt inför gårdagens föreläsning. Den här veckan kommer troligen bli lika intensiv med saker att göra, jag har praktisk föreläsning på torsdag och innan dess ska jag göra klart en läxa som vi fått. Får ta tag i den ikväll efter bion och iaf börja på den. På fredag ska vi dessutom få vårat första prov, gaah, alltså det går i 100 nu men det är så himla kul med ryskan så det är värt det. På ett sätt tycker jag det är bra att vi ska göra ganska mycket och intensivt för det känns som saker sätter sig bättre. Jag vet vad jag ska göra alla kvällar denna veckan iaf, haha.
 
 
Jag har inte någon plan än på att köpa ett ryskt tangentbord så jag testar det här till en början! Skrev ut och satte fast med lite kludd. Hoppas detta ska hjälpa mig skriva på datorn nu, jag har lärt mig skriva på telefonen för det var mycket enklare eftersom det bara är att byta tangentbord. Skriva på datorn är svårare, speciellt när allt man såg var svenska bokstäver haha. Har testat lite idag och det går bättre och bättre så om man inte vill köpa på sig ett extra så är detta perfekt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!