www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första testet i ryskan

Det är mycket nu iom att jag läser rycka två dagar i veckan, känns inte som jag hinner med så mycket mer än att jobba - plugga - träna - äta & sova. I förra veckan hade vi dessutom vårt första fredagstest och vi kommer få ett test varje vecka nu framöver som vi ska göra. Förra veckans test gick bra, jag fick 18 av 25 och det är jag nöjd med! Har några saker jag måste öva på när det kommer till meningsbyggnad och böjningar, men jag kör väldigt mycket glosövningar när jag åker till jobbet och hem från jobbet för att få ord och sånt att sitta ordentligt. Det är tufft nu när vi går igenom grammatiken och alla böjningar av ord. Det är väldigt kul att lära sig ett nytt språk!
 
 
Helgerna består av plugg, sen längtar jag redan till semestern i Maj nästa år!
 
Jag har ganska länge nu inte haft någon motivation till träningen. Jag tror jag sitter på den där berömda platån som vi alla besöker någon gång. Jag har suttit på den flera gånger och det har varit ganska långa perioder på den vilket gjort att jag helt enkelt tappat motivationen helt och hållet. Jag har provat det mesta för att komma ner från den som att bygga helt nya träningsscheman, köra nya övningar, bara köra cirkelträning och mycket mer. Jag har pratat med både min sambo och min mamma om det här, vad jag ska göra och kommit fram till att det kanske är dags för miljöombyte helt enkelt. Jag kanske måste träna någon annanstans och inte bara på jobbets gym, promenera mera och åka till ett annat gym. Jag får nog fundera lite på det där.
 
Idag fick det helt enkelt bli crosstrainer i 35 minuter, denna hatkärlek jag har till den maskinen. Det kanske får bli den ett tag framöver tills jag faktiskt vet vad jag vill träna känner jag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!