www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mina hudvårdsprodukter

Om jag tyckte förra veckan gick långsamt så var den här veckan värre. Jag vet inte varför men både jag och sambon har sovit dåligt båda två denna veckan. Men det är ju fredag idag! så imorgon har vi sovmorgon och förhoppningsvis lyckas vi sova ikapp lite i helgen och mår bättre nästa vecka.
 
 
Jag håller på att testa hudvårdsprodukter från ACO just nu. Jag hade Löwengrip förut men då de valde att i sin nylansering ha mindre innehåll men höja priset på produkterna så skrotade jag idén att fortsätta med dom. De gjorde även min hy mer oljig än vad den redan är. De funkade inte alls på mig. Jag körde ganska länge på silver schampot också (och nu är det min upplevelse med mitt hår) och måste säga att det är en urusel produkt. Både balsamet och schampot hade noll inverkan på mig, det kanske inte är så för andra men det var verkligen inte en produkt för mig. Jag har ju använt alla olika sorters silverschampo genom åren tills jag blev rödhårig igen nu och den serien är nog tyvärr den sämsta jag använt.
 
 
Nu har jag använt ACOs produkter i lite mer än en månad för oljig hy och jag måste säga att jag är positivt överraskad hur bra de funkat. De produkter som jag använder varje dag i dagsläget är face refreshing toner, dagkräm, ögon gel och en nattkräm. Sen har jag i duschen en ansiktsskrubb och en face clean gel, skrubben använder jag två gånger i veckan medan jag alltid tvättar ansiktet med gelen. Jag känner mig inte alls oljig i ansiktet längre, ser mycket piggare ut och tycker jag fått lite mer liv i ansiktet. Tycker även att ansiktet känns lent och inte alls lika fett som det gjorde innan. En annan fördel med ACO är ju dessutom ligger i en lite lägre prisklass än de andra märkena jag velat prova. Det är inget fel i att lägga pengar på dyrare produkter som kanske är bättre (i don't know yet) men i dagsläget vill jag inte lägga dom pengarna. Dessutom är jag som min mamma lite känslig mot att det luktar för mycket när det kommer till hudvårdsprodukter och då är verkligen ACO ett bättre förslag för mig i dagsläget. Jag kanske provar något annat så småningom men inte just nu :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!