www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket i veckorna!

Jag tyckte förra veckan gick såå långsamt! Kändes som den aldrig skulle ta slut, men det gjorde den ju givetvis och nu är det "redan" måndag igen. Jag har haft svårt att plugga de senaste två veckorna, behöver verkligen skärpa till mig för det börjar bli väldigt mycket nu. I eftermiddag har jag en föreläsning mellan 16-17:45 och sen en mellan 18-19:45. Efter första föreläsningen idag ska vi få reda på hemtentan om jag inte minns fel, det kommer bli intressant haha. Vi kommer ha ett par veckor på oss, men jag är sjukt stressad och orolig ändå hehe, det kommer bli mindre spelande på kvällarna nu och mer plugg.
 
Jag ska dessutom snart också börja läsa min andra kurs, den startar i november och pågår till början på januari. Den kommer gå på tisdagar enligt schemat, så det krockar inte med ryskan men jag kommer däremot få väldigt lite tid till att göra annat haha. Den håller dessutom på ända fram till 20:30 på kvällen, shiet vad har jag gett mig in på. Jag ska iaf börja och sen får vi se om jag kommer hinna med den samtidigt som ryskan, annars får jag söka den kursen vid ett annat tillfälle. Mycket beror ju också på hur kursansvarig har lagt upp det hela, men vi får se i november.
 
 
Fantastiska Frida klippte & färgade håret på mig i helgen! Vi valde en kall röd färg denna gången, passar riktigt bra nu till hösten och jag är som alltid nöjd efter jag varit hos henne. Hon är så himla duktig!
 
Jag har ju bestämt mig för att spara ut mitt hår nu, kanske inte riktigt lika långt som bilden till höger men iaf ner till axlarna. Jag minns knappt när jag hade långt hår senast, kanske 2013 eller 2014 men inte säker. Jag saknar att ha långt hår, även om jag trivts väldigt bra med kort också. Det går fortare att duscha etc och man behöver inte fixa med det alltid, däremot måste man klippa sig oftare och det är både för och nackdelar med det. Anledningen till att jag klippte av mig håret från början var att jag hade tagit sönder det med blondering och permanentbehandling. Mitt hår mår som bäst nu när jag inte blekt det på ganska länge och klippt det ofta!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!