www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Studier & magiskt bröllop

Fördelen när man ska sitta på en buss i 4h är att man kan studera hela vägen.
 
Vi har varit nere i Småland över helgen för att gå på våra vänners bröllop. En magisk utomhus vigsel och det var så fint! Jag tog typ inga bilder under hela dagen & kvällen, mest för att jag inte ville uppleva det hela genom min skärm på telefonen och för att det var ett önskemål från brudparet att inte ha framme mobilerna. Men det är alltid någon som fotar så det finns bilder som de andra gästerna tog som jag sett och sparat ner på min telefon för att ha lite minnen och det räcker. 
 
Klänning från ChiChi London curve
 
Det är så tråkigt att sitta still i 4h på en buss, men jag kunde passa på att studera ryska hela vägen ner. Tiden går verkligen mycket fortare när man gör något och är helt fokuserad på det man sysslar med. Vi hade lite deadlines, men jag hann med allt tack vare bussresan ner och hem till Stockholm. Trodde jag skulle vara sen in med saker när vi kom hem runt 21 på kvällen, men det hade kommit mail från kursledaren att väldigt många varit dåliga på att göra sina test. Jag andades ut lite, haha!
 
Idag blir en lång dag för min del eftersom jag har ryska efter jobbet. Jag ska på en föreläsning vid 16 som vi kvällskursare får gå på om vi kan, men sen har jag min vanliga föreläsning vid 18 fram till 20 efter det. Den vid 16 är inte obligiatorisk för oss som läser kväll, men jag känner att jag behöver vara på den IRL för att förstå mer. Den spelas in så jag kan kolla hemma sen i efterhand också om jag missade något, skönt ifall man inte kan gå på den framöver!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!