www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vanlig vardag & kurs

Idag blir det åter igen en riktigt lång dag för min del, jag slutade jobbet vid 16 men sitter på kontoret fortfarande. Ska snart bege mig till ryskan, som är på jobbet tack gode gud, där det är tal och skrift som står på schemat. Vi hade i läxa att öva på ord, skriva ut en bild med en person och beskriva vad vi ser på bilden och sen även grammatik. Alltså jag är så förvirrad med all denna grammatik, kommer behöva köra en långdag med plugg på både lördag och söndag känner jag för jag ligger efter känns det som. Men det är väldigt roligt och jag trivs med att gå denna kursen!
 
Efter kursen ska jag ta en fika med en gammal klasskompis som är i sthlm över dagen, han bokade ett senare tåg så vi skulle hinna ses. Ska bli kul! Vi har inte setts på evigheter, så jag kommer väl komma hem efter 22 någon gång ikväll. Kommer bli att sova på dirren.
 
Under lunchen blev det lunch löpning också tillsammans med kollegorna
 
Jag tror jag måste inskaffa mig nya löparskor eventuellt snart. De jag haft ett tag nu är inte riktigt bekväma att springa i och jag tycker jag får mer ont i hålfoten, smalbenet och vaden när jag springer med dom. Eller så är det för att jag väger lite för mycket och helt enkelt bara ska ta mig igenom det här en period framöver. Jag fick dock gå den sista biten för mitt knä var inte riktigt med på noterna och det ömmade ganska bra. Tror jag behöver inskaffa mig någon form av stödstrumpor att springa i.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 30
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och medeltid/historia ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!