Jag har under högen googlat, läst artiklar, bloggar och böcker för att hitta inspiration och hjälp på vägen. Idag började vi med LCHF.
 
Det är en stor omställning för både mig och sambon, men det känns också kul! Sjukt egentligen, jag har aldrig tyckt om att ändra min livsstil. Jag rensade ut skafferiet igår, all pasta och sådant som vi inte kommer få äta framöver åkte ut. Rensade även kylskåpet och behöver ta tag i frysen också i veckan.
 
Imorse blev det två ägg och en stor svart kaffe till frukost, det var svårt att få i sig äggen dock. Vet inte varför men jag hade kräkreflexer. Vi håller på att testa vad som funkar till frukost, hade nog behövt en halv avokado eller något också. Jag har svårt att äta på morgonen och äter ju på jobbet, men vi ska försöka jobba på det där nu och äta hemma både jag och sambon. När vi kommer hem idag ska vi iaf storhandla och boka hemleverans, lade även en beställning hos Clean Eating som jag hoppas kommer i veckan. Beställde bland annat knäckebröd, kokos-olja att steka i och granolan med smak av hallon och vanilj. Ser fram emot att testa!
 
Igår gjorde jag en stark fläskytterfilé-gryta, hade låtit köttet marineras i typ ett dygn. Till det provade vi broccoli-ris som jag kokade (man behöver inte koka) och det vart faktiskt riktigt bra! Sambon godkände också middagen, sen toppade vi även med lite blå-mögel ost också som smulades över grytan efter vi lagt upp på tallriken, amazing!
 
 
Det vart dagens lunch också på jobbet, smakade lika bra idag som igår. Ikväll blir det en smidigare middag med grillad kyckling, majo-sås och sallad med fetaost. Matleveransen kommer inte komma tidigast imorgon så vi behöver små handla lite idag efter jobbet. Grillad kyckling är ju dessutom så jävla gott xD
 
Har du gått på LCHF? Har du tips?
 
- Alexandra -