The moment när jag insåg att storytel finns (jag vet jag är efter) så kan ju målet med att "läsa" mer böcker uppnås! En del tror nog att jag har all tid i världen när jag pendlar till jobbet, men jag är tyvärr en sån där bortskämd människa som har under en timme till jobbet från det att jag går hemifrån tills jag kommer till jobbet. Jag gör ett byte efter 20 minuter och då kan jag inte läsa en bok, för att:
 
1. Bussen till centralen är mer än ofta snorfull så man får glatt stå upp och packad som en sill.
2. Tunnelbanan till mitt jobb från centralen där jag byter tar 10 minuter, jag hinner knappt läsa två sidor. Är inte en sån person som läser fort, dessutom är ofta tågen mot universitet smockfulla så man får glatt stå i 9 av 10 fall om man inte åker innan halv åtta på morgonen.
3. Jag hatar att avsluta mitt i en sida och det får man oftast göra vid så korta resetider och byten.
 
Jag har börjat lyssna på "Dags att bli smal" som Katrin Zytomierska har skrivit. Nu kanske boken har ett par år på nacken, men jag och sambon och diskuterat om att börja äta LCHF. Prova om det är något för oss eller inte och då tänkte jag att bästa sättet att få information är ju att läsa på och kolla vad andra har för erfarenheter. Sen vart man börjar kan ju diskuteras, men jag valde att lyssna på den här boken. Vi får se när jag lyssnat klart vad jag tycker!
 
Vad tycker du om dieter/livsstilar? Går du på någon speciell?
 
- Alexandra -
#1 - - Anonym:

Jag tycker lchf är toppen. God mat och lättlagat. Lite dyrt med fett och protein, de är ju ofta kolhydraterna som är billiga i vanliga fall, men de överväger ändå då de ger snabba och hållbara resultat. Sen är de en livsstilsförändigt, fuskar man så faller ju allt arbete platt och det är precis vad jag behöver för att inte tappa de. Jag har svårt med diciplin annars..
om du skulle vilja börja så har jag katrins bok liggande här hemma som jag kan skicka till dig, den är jättemotiverande och jag tycker de är enklare att bläddra lite i den för recept och sådär istället för att lyssna/skriva av kan jag tänka! 😅 Kan även tipsa om att följa min gamla kompis lchfmedcamilla på instagram, sjukt inspirerande person. När jag umgicks med henne käkade vi chips och donken-mat varje dag och nu lever hon väldigt lchf-hälsosamt (men lättsamt så man känner ingen press när man går in på hennes konto)

Lycka till!

Emelie Harsbo