Året har ju precis bara börjat, men så här långt har jag kommit med mina mål efter en månad.
 
Bli bättre på att spara pengar
Jag har än så länge lagt undan hälften av vad min del av Kreta resan kostar. Det är en bra början och betydligt bättre än vad det var förra året! Jag försöker dessutom lägga undan extra om jag har något över efter att halva månaden gått istället för att äta ute eller köpa något som kan vänta till nästa lön. Känns bra!
 
Få en rutin att träna 3-4 gånger i veckan på jobbet & annat gym
Det här med annat gym har inte gått så bra, jag har istället valt att promenera på helgerna. Januari var en bra månad träningsmässigt med 3-5 pass i veckan, men februari har varit katastrof. Jag inledde februari med att vara sjuk, sen har det varit mycket på jobbet så har prioterat bort gymmet och åkt hem istället. Lyckats promenera minst 1 gång varje helg och det är ju bättre än 0. Februari är snart slut, men jag får försöka se framåt och positivt på mars istället!
 
Äta bättre mat & mindre socker/skräpmat/snacks
Det gick bra i januari, men i februari har både jag och sambon haft noll motivation till matlagning. Så pinsamt, men så har det varit och nu får vi ta tag i det istället. Inte varit så mycket snacks, men choklad har jag ätit och sen börjat med Pepsin igen. Dax att börja om på den kulan!
 
Läsa mer böcker
Ingen kommentar...
 
Nu har det nya året precis börjat och jag ska inte måla fan på väggen. Måste sluta vara så negativ och bli mer positiv istället!
 
Har du några mål under 2019?
 
- Alexandra -