De två första dagarna med LCHF har fungerat bra, över förväntan om jag ska vara ärlig. Igår däremot kände jag bara USCH. Men bet ihop och idag är det mycket bättre!
 
Jag bad min sambo att fota mig framifrån och i profil i måndags morse, så jag har något att jämnföra med sen framöver. Inga direkt charmiga bilder, men känner att de inte behöver vara det eftersom det enbart är bilder för mig och de ska bara jag se i dagsläget. Vi får se om jag kommer dela med mig av de senare när jag kanske väljer att visa resultat längre fram. Sambon kände inget behov av att ta bilder, han gör det här tillsammans med mig för att vi båda ska må bättre och minska på intaget av skräpmat och onyttigheter.
 
Det kändes ordentligt under gårdagen att kroppen saknar kolhydrater och socker. Hade ont i huvudet hela dagen och mådde fruktansvärt illa! Är dessutom så jävla trött hela tiden, men jag hoppas det kommer släppa under helgen. Försöker komma ihåg och dricka mycket vatten också, men jag gissar att illamåendet är något de flesta som börjar med LCHF upplever? Kan vara för att jag har mens nu också, lagom tajmat.
 
Gårdagens middag från Tjockkocken!
 
I övrigt har de här första dagarna gått bra och jag hoppas att jag inte kommer få något allt för stort sug efter sötsaker. Idag satt jag med övriga på jobbet och käkade en ost från skrattande kon medan alla andra käkade tårta. Behöver vänja mig med att sitta med andra som äter saker jag själv avstår ifrån och idag gick det bra, men vi får se längre fram för nu är man ju bara i starten. I helgen ska jag prova en efterrätt från clean eating, sen ska jag sätta ihop lite menyer till oss för nästa vecka så det mesta är uppstyrt och där vi vet vad vi ska äta varje dag. Finns så mycket tips och råd när man söker runt på nätet, så skönt! Vet inte om jag hade klarat det här annars...
 
Om du gick/går på LCHF, mådde du också illa i början?
 
- Alexandra -