Nästa vecka börjar vi med LCHF här hemma, det kommer bli intressant.
 
Jag har provat både räkna kalorier och gå på viktväktarna, men ingenting har fungerat bra. Jag har svårt för när man måste måtta allt, räkna och skriva upp allt man stoppar i sig. Jag har inte tålamodet och tycker det är så jävla tråkigt rent ut sagt. Dessutom är jag den enda hemma som gått på någon form av diet, eftersom det är jag som går på diet så har det liksom blivit jag som får ansvara för att recept finns och att det handlas rätt saker. Fan jag tröttnar bara jag tänker på det igen alltså.
 
Nåja, nu ska vi testa LCHF fram till vi åker till Kreta i maj (minst) och vi får helt enkelt se om det funkar, men jag känner mig väldigt positiv till det här! Jag har googlat en del, lyssnat på ljudböcker och försöker hitta massa tips och idéer på hur vi ska lägga upp allt det här. Sen så kommer det nog bli ensidigt för oss, för vi vill inte behöva stå i köket 1h när vi kommer hem från jobbet. Som de flesta i Stockholm så pendlar både jag och sambon till jobbet, vi bor oförskämt nära, men det tar ändå nästan en timme hem. Man är trött som satan när man kommer hem och vi har ingen motivation till att vara kreaktiva i köket i veckorna. Så veckorna kommer bli tråkiga och ensidiga, men vi tänker ta helgerna istället till att laga lite mer spännande måltider som vi kan ta till veckorna också. Det blir nog bra det också.
 
När det kommer till träning så tänker jag fortsätta träna på gymmet, men försöka gå fler promenader nu när det äntligen börjar bli ljust ute.  På gymmet kommer det nog bli enklare styrketräning blandat med lite kondition och sen ska jag försöka slänga in lite yoga också i veckorna för att minska på stressen. Försöker skriva en strukturerad plan på hur det här ska fungera, men just nu känner jag faktiskt att det ska bli roligt! Men vi får väl se om ett par veckor, det här kanske inte kommer fungera alls och jag kanske inte tappar ett kilo ens. Eller så kommer det funka så jävla bra!
 
Går du på LCHF eller någon annan diet?
 
- Alexandra -