2019, here we go!
 
Välkommen hit och kul att du kikade in här! Jag har alltid haft svårt för att hitta rätta orden när jag skriver ett första inlägg någonstans. Har bloggat fram och tillbaka sedan 2013, men ändå är det svårt! Vi börjar med en kort presentation?!
 
30 år gammal och jobbar som nätverkstekniker i Stockholm, jobbar med access-lagret och wifi för det mesta men börjar bli mer kod nu också. Är en gamer och spelar mest World of Warcraft, men tycker väldigt mycket om skräck/äventyrs "point & click" spel. Tycker väldigt mycket om att vara ute i naturen och njuta av frisk luft och ljuset när det behagar att visa sig!
 
Utöver mitt spelintresse så tycker jag om styrketräning och tränar mellan 3-4 gånger i veckan. Umgås mer än gärna med sambon, familjen och vänner så ofta jag kan.
 
Varför starta 2019 med en blogg? Eller en ny om vi ska vara sådana.. Anledningen är väl att jag inte vill outa hela mitt liv längre i sociala medier. Jag tycker däremot om att skriva av mig och dela med mig av saker som intresserar mig, men man kanske inte ska dela med sig av precis allt :)
 
Trevlig läsning!