För någon vecka sedan bestämde jag och min sambo att vi skulle sluta dricka läsk hemma. Jag framför allt konsumerar sjukligt med pepsi max och det har inte gjort mitt småätande mindre. Så vi bestämde att både han och jag slutar med all form av light/vanlig läsk och dricker istället vatten. Den enda kolsyrade dryck vi inhandlar är Ramlösa. Jag får lov och ta en till maten om vi äter ute någon gång, men det gör vi sällan numera så det kommer inte bli ofta och inte säkert jag kommer vilja ha det ändp. Nu har det gått ungefär 4 (nästan 5) veckor sedan jag slutade köpa hem det. 
 
Vecka 1:
Värsta veckan i mitt liv, allvarligt talat, jag hade sån fruktansvärd huvudvärk och mådde illa _hela_ veckan.. Jag trodde först jag var sliten efter nyår och sånt, men det gick inte över och sen blev man fundersam om det var något annat, som typ maginflensa eller #bulleiugnen, men det var det inte heller. Jag trodde verkligen inte man kunde må så jävligt haha, men det är väl så med alla beroenden att första tiden är helvetet själv.
 
Vecka 2 till 3:
Har varit ganska smärtfria, jag har inte direkt haft det jobbigt och känt att jag _måste_ köpa pepsi. Trodde det helt klart skulle vara svårare, men det har gått riktigt bra! Jag har druckit nån när vi varit ute eller som igår när vi åkte bussen hem från och var lite halv-bakis, men jag glömde bort att jag hade den haha. Det här dessutom resulterat i att jag slutat små-äta och äta vid datorn när jag sitter och spelar. Känns så otroligt skönt, jag dricker numera vatten enbart och behöver inte längre ha något att äta på. Hoppas det inom snar framtid visar sig på vågen också!
 
Har du något beroende som är en last för dig?
 
- Alexandra -