Tillbaka till verkligheten igen efter jul & nyårsfiranden. Jag får en riktig mjukstart på det nya arbetsåret, jobb idag och sedan tar jag helg igen.
 
Jag tröttnade på nyårslöften för flera år sedan, men tycker det är rimligt med mål för det behöver inte vara ett löfte utan något man siktar på. Skulle man inte nå det så kan man ta med det kommande år, det känns inte lika på tvingat. 2018 hade jag inte några direkta mål vad jag minns (eller så har jag förträngt dom). Jag har valt några enstaka mål, jag vill inte ha för många för någonstans ska det kännas rimligt. Däremot om jag klarar ett mål innan 2019 är slut så kan jag alltid komma på ett nytt!
 
Bli bättre på att spara pengar
Kändes som allt jag gjorde under 2018 var att spendera en massa pengar, men inte spara några. Så under 2019 vill jag lägga undan x000kr varje månad på ett sparkonto som ska gå till exempelvis framtida bostadköp.
 
Få en rutin att träna 3-4 gånger i veckan både på jobbet och annat gym
Jag tappade helt träningsglädjen i höstas och vill försöka hitta den igen. Jag tror det hela har med att jag eventuellt behöver ett miljö-ombyte så mitt mål när det kommer till träningen för 2019 är att minst 1 dag i veckan träna på ett annat gym i Stockholm. Även om det är smidigt att träna på jobbet, så kan det vara bra att träna någon annanstans också.
 
Äta bättre mat & mindre socker/snacks/skräpmat
Känns som hela hösten bara var skräpmat och ett frosseri i godis, choklad och chips. Känns som jag hakar på alla andra men jag behöver verkligen se över mina matvanor och skärpa mig. Jag och sambon vill prova en hel del japansk och koreansk mat under 2019. Jag vill även få in mer vegetariskt i veckorna!
 
Läsa mer böcker!!
Har knappt läst något under 2018 förutom när vi var på semester i sommras. Mitt fjärde mål för 2019 blir därför att läsa mer böcker. Jag älskar att läsa och har flera som ligger hemma i bokhyllan och väntar på mig. Minimum är att läsa klart ena serien som jag håller på med just nu, det är 2 böcker kvar av den!
 
Har ni några mål för 2019?
- Alexandra -