Oj det var ett tag sen jag skrev! Har haft fullt upp med jobb och aktiviteter så har faktiskt inte hunnit blogga alls. Hoppas jag kan hinna med lite fler inlägg framöver istället =)
 
Idag börjar vecka 4 på LCHF så snart en månad! Går fortfarande bra och jag har hittills gått ner 3,4kg. Vägde mig i torsdags förra veckan och låg då på 108,1kg och idag låg jag på 107,8kg vilket var skönt! Hoppas på lite mer minus i slutet av veckan.
 
I helgen var vi ute och dagsvandrade med några kompisar nere i Småland. Det var inte lika soligt som i oktober men det var helt OK väder i lördags. Det regnade litegrann men inte så pass att vi fick söka skydd utan man fick dra på sig luvan. Vi gick första etappen på Södra vätterleden, men istället för att gå från Mullsjö till Bottnaryd så gick vi från Bottnaryd till Mullsjö istället. En väldigt lyckad och otroligt mysig dag! Var skönt att komma ifrån storstan och vara ute i skogen en heldag. Med lunch och fika rast så tog det oss 7,5h.
 
 
Så skönt att komma ut en heldag, gav mig MASSOR med bra energi
 
Det var väldigt mycket kuperad terräng, men inte lika mycket backar som när vi gick Bankerydsleden. Tycker den här etappen var mycket mysigare också, synd att inte solen visade sig så mycket. Nästa etapp blir att gå från Bottnaryd till Taberg och då ska vi avsluta med att äta uppe på Tabergs topp tänkte vi.
 
I ävrigt går det väldigt bra med LCHF och mina veckomenyer har verkligen varit SÅ mycket till hjälp och gjort att man inte behöver oroa sig för vad man ska laga. Vi behöver göra en ny för denna veckan ikväll, får se vad jag hittar för spännande att göra denna veckan. När vi vandrade i helgen gjorde jag kycklingsallad till mig och fästmannen och så bakade vi en LCHF vänlig kladdkaka och hade med oss jordgubbar till den, SÅ GOTT! Jag får återkomma med receptet i nästa inlägg.
 
- Alexandra -
Kommentera 0
Visa fler inlägg