Vaknade till värsta vårvädret i lördags och igår när man vaknade så vräkte snön ner. Mars är ju typ ändå en vintermånad så man ska nog inte klaga, men solen är ju mer än välkommen nu efter flera månader av mörker.
 
Måndag och ny vecka redan, shiet alltså vad tiden flyger iväg! Jag har varit lite låg i helgen, humöret har inte varit det bästa. Kanske har med att sockersuget gjort sig påmint, det har iaf varit up and downs och kanske en eller två rutor 70% choklad för mycket. Bara att ta nya tag och inte sluta kämpa, jag är alltid så negativ och måste tänka positivt. I övrigt har LCHF fungerat väldigt bra och jag har inte direkt saknat pasta eller potatis. Däremot saknar jag morötter! men läste att det kan trigga sockersuget så det får vara för stunden. Gjort en meny för veckan också, ska bli spännande att prova lite nya recept!
 
 
Vägde mig i förra veckan och tänkte genast att jag inte går bli besviken om vågen inte visar minus ännu. Hade ändå mens och jag brukar svullna upp bra under den veckan och väga lite mer än vanligt. Eftermiddagsvikten har innan varit runt 111,5-112kg och när jag vägde mig i fredags eftermiddag så stod vågen på 109,9kg! Sjukt ju att jag redan hade tappat 1,6kg men jag blev positivt överraskad och det är motiverande! Vi får se vad vågen säger nästa gång.
 
Överlag har första veckan varit okej, jag har fått kämpa mer med trötthet och sockersug än vad sambon har fått göra. Det börjar bli bättre nu däremot och vi äter frukost hemma innan vi åker in till jobben på morgonen, lättare att komma upp imorse också efter en vecka nu vilket är gött. trodde ju att frukosten skulle bli största utmaningen men det har gått bra.
 
Igår gjorde sambon chili, blev så gott! Vi festade till det i helgen med bananpannkaka på söndagsmorgonen och granola samt naturell yoghurt på lördagen. Får se om det går att ha det så eller om vi även behöver vara striktare på helgerna.
 
Långkoket igår, chili <3
 
Lördagsfrukosten
 
Bananpannkaka med grädde och lite sylt från Clean Eating
 
- Alexandra -